Kies voor 1 van onze voedingsprogramma's  en behaal je doelstelling!

VYTAL is een handige app waarmee je binnen enkele minuten automatisch je eigen persoonlijke voedingsschema kunt opstellen, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt rekening met verschillende voedingsvoorkeuren, allergieën, eten met het hele gezin en maximale bereidingstijd.

 

 

De app zet automatisch je voedingsschema voor 10 dagen klaar en vult elke dag die voorbij gaat, weer een nieuwe dag aan. Zo kun jij eenvoudig plannen, ook als je een drukke baan of gezinsleven hebt. Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk en calorieën tellen is niet meer nodig!

Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief voor je klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Er zijn 1500+ recepten beschikbaar, genoeg keuze dus! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen.

Bovendien zet je in een handomdraai je boodschappenlijstje klaar of kun je je boodschappen direct laten thuisbezorgen!

Dit kun je verwachten in VYTAL

 

 

  • Een volledig persoonlijk voedingsschema, dagelijks aangevuld
    Toegang tot 1500+ makkelijke en gezinsvriendelijke recepten
  • Eigen favoriete recepten kunnen samenstellen
  • Een handig boodschappenlijstje, of direct laten thuisbezorgen
  • Je voortgang bij kunnen houden in je statistieken en via voortgangsfoto’s

Kies hier jouw pakket naar keuze!

Ontvang een op maat gemaakt voedingsplan voor 4 weken! Onze website biedt persoonlijke voedingscoaching om jou te helpen je doelen te bereiken. Start vandaag en geniet van een gebalanceerd en effectief dieet voor jouw unieke behoeften.

Ontvang een op maat gemaakt voedingsplan voor 8 weken! Onze website biedt persoonlijke voedingscoaching om jou te helpen je doelen te bereiken. Start vandaag en geniet van een gebalanceerd en effectief dieet voor jouw unieke behoeften.

Ontvang een op maat gemaakt voedingsplan voor 12 weken! Onze website biedt persoonlijke voedingscoaching om jou te helpen je doelen te bereiken. Start vandaag en geniet van een gebalanceerd en effectief dieet voor jouw unieke behoeften.

 

Meest gekozen!