Over mij

Even voorstellen,

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Patrick Hollander, trainer en eigenaar van sportclub Fit UP in Leiderdorp.

Ik ben getrouwd met Jerney en samen hebben wij 2 kinderen. Hayden en Heaven.

Samen wonen wij in Hazerswoude-Rijndijk

 

Wat is mijn achtergrond?

Toen ik na de middelbare school niet helemaal goed wist welke richting ik op wilde gaan heb ik besloten om als 17 jarige militair te worden.

Daar ben ik beland in de sport cultuur en kreeg ik te maken met verschillende sportdisciplines

In 2012 besloot ik te stoppen bij defensie en wilde ik van sport mijn werk maken. Ik heb mij toen bij Aalo om laten scholen tot trainer en daar is mijn trainersavontuur buiten op een veldje in Amsterdam begonnen en 6 jaar later een groeiende club in Leiderdorp waar ik erg fijn op mijn plek zit.

 

Waarom dit werk?

Ik wilde een plek creëren waarbij ik mensen op een laagdrempelige, leuke, sportieve en prestatie leverende manier, kon helpen bij het behalen van hun doelstelling. Voornamelijk gericht op afvallen, fit en sterker worden. Met onze manier van werken hebben we veel van onze klanten begeleid naar hun succesverhaal.

 

Wil je tot slot nog wat met ons delen?

Trainen bij Fit UP betekend altijd variatie in de trainingen, laagdrempelig, toegankelijk voor ieder niveau.

Groepen lopen van 15tot 67 jaar.

Bij ons is iedereen gelijk en wordt iedereen gerespecteerd zodat 1 ieder lekker kan sporten. Er is ruimte voor een goeie dosis humor maar er wordt altijd hard gewerkt. Er is altijd gelegenheid om een proefles bij ons te volgen om te ervaren of onze sportcultuur bij jou past.