Onze HIIT en Circuit trainingen bestaan uit een combinatie van kracht en conditie training. Ideale training om fit te worden en af te vallen.

 

 

Onze Cardiobokslessen zijn een combinatie van intervaltraining en boksen en trappen. Deze les is niet bedoeld om een technische bokser te worden maar vooral om kcal te verbranden op een leuke maar vooral intensieve manier. Toegankelijk voor ieder niveau!

 

 

WIl je meer de nadruk op benen buik en billen? Dan is deze les zeer geschikt. Tijdens deze training leggen we de focus vooral op de benen buik billen zone. Een combinatie van losse gewichten, bodyweight en weerstandbandjes.

 

 

 

Wil je liever 1 op 1 trainen? Dan is het trainen met een coach de meest ideale en effectieve manier. Je coach bepaald samen met jou je doelstelling en zorgt er dan voor dat je die op een verantwoorde manier kunt behalen.

 

 

Heb je behoefte aan een betaalbaar en haalbaar voedingsplan op maat?

Dan zit je bij ons op het juiste adres. Er zijn verschillende manieren van coaching mogelijk. Denk aan online coaching, wekelijks of 2 wekelijkse coaching.

 

 

Kies voor een fitnesspakket als je meer uit je trainingen wilt halen. We bieden een lijn van professionele apparaten aan waarmee alle spiergroepen getraind kunnen worden. Met dit pakket kun je ook buiten reguliere lestijden trainen door middel van een sleutelcode. Reserveren is verplicht. voor een vast bedrag per week kun je dit als upgrade op je abonnement nemen.